NCBiR informuje o ogłoszeniu konkursu
Instytucja ogłaszająca:
Narodowe Centrum Badań i Rozwoju
Zakres konkursu:
Wspólny konkurs na projekty badawcze dwóch inicjatyw: ERA-NET SUSFOOD oraz ERA-NET CORE Organic Cofund. Zakres konkursu dotyczy zrównoważonych i ekologicznych systemów żywności, a tematyka zgłaszanych projektów powinna wpisywać się w jeden z czterech zdefiniowanych obszarów:
Opiekun konkursu w CAWP:
Agnieszka Kołodziejska-Skrobek,
tel. 12 663 30 23,
e‑mail: agnieszka.kolodziejska-skrobek@uj.edu.pl
Topic 1: Resource-efficient, circular and zero-waste food systems
Topic 2: Diversity in food from field to plate
Topic 3: Mild food processing
Topic 4: Sustainable and smart packaging
Termin składania wniosków:
do 4 listopada 2019 r.
Sposób składania wniosków:
Nabór wniosków odbywa się poprzez system elektroniczny
Więcej informacji;